Adventures: januari in foto’s

Simone's life

YES! 2018 is super goed begonnen. Januari was meteen een hele leuke maand waarin ik heel veel foto’s heb gemaakt. Elke maand deel ik een selectie aan foto’s met jullie van onder andere leuke en grappige momenten. Het is dus eigenlijk een soort van megaplog van de maand januari. Kijk je mee?

0_E529776_9_D5_B_435_B_AA31_760_D85_EA7657

1 januari, een paar minuutjes naar 12! Het begon meteen goed met veel gezelligheid, lekkere hapjes en drankjes en veel mooi vuurwerk!

IMG_1249 80271_B26_05_D2_4925_B486_9_AEC7949_A70_E

In de eerste week van januari ging ik meteen lekker op pad. Samen met mijn moeder ging ik shoppen in Amersfoort. We slaagden allebei goed en hadden een hele leuke dag!

IMG_1265
IMG_1687

Wat is Amersfoort toch een mooie stad!

IMG_1302 IMG_1318

Een aantal dagen later was het alweer tijd om wat leuks te doen! Ik had namelijk vakantie, de eerste week van januari. Samen met mijn vriend reed ik naar Zeeland. We gingen eerst naar Zoutelande voor een flinke strandwandeling en natuurlijk warme chocolademelk. Ook kocht ik hier de leuke oorbelletjes die je bovenaan deze blog ziet!

IMG_1320

Hierna reden we door naar Middelburg. Weer tijd voor een stop! Dit keer lekker muntthee!

IMG_1328

Oeps, het lijkt wel of ik deze dag alleen eten op de foto heb gezet. We stopten op de terugweg bij La Place en daar deelden we deze salade en daarnaast een lekkere verse pizza.

IMG_1330

Mijn nieuwe Cluse horloge heb ik deze maand al veel gedragen. Ook de donkerblauwe blouse die je op deze foto ziet is nieuw. Die kocht ik in Amersfoort bij Mango!

2_BCEAB54_DFB7_47_C9_81_C6_0276_B1111_CC1 A8844385_38_D9_4_DAF_8_FA1_6_B7_C98_CC5_CF7

Ook was ik in januari lekker veel thuis. Het was vaak slecht weer en daarom had ik genoeg tijd om de kerstboom op te ruimen en nieuwe decoratie in huis te halen. Ook maakte ik dit lekkere toetje van apple crumble met yoghurtijs. Het recept heb ik gedeeld op mijn blog.

IMG_1366

Ik ging in het weekend eten bij vriendinnetje Julia! Ze heeft al een aantal keer deze heerlijk paprika paella met kippendijen gemaakt en die smaakt echt heeeel goed!

IMG_1368

Tijd voor een leuk avondje, wat hebben we gelachen! Samen met mijn vriend en 2 vrienden gingen we Glow Golfen en daarna nog een potje bowlen. Mag ik er even bij vermelden dat ik het potje Glow Golf gewonnen heb?

IMG_1382

Sporten moest natuurlijk ook gebeuren. Ik heb mijn krachttraining weer opgepakt, ik ben weer aan wat groepslesjes begonnen, ben weer gestart met hardlopen en heb ook nog eens yoga weer opgepakt. Fit for summer (hoop ik).

IMG_1469

Omg yessss, this was so good! Taartjes van bij Robert voor mijn verjaardag.

IMG_1478 IMG_1479

Pandora <3! I love it! Jullie hebben mijn fantastische verjaardagscadeautjes vast al voorbij zien komen op mijn blog. Zo niet, dan kun je hier het artikel vinden.

2_E9_F7_EC0_A3_B3_4061_8_EAD_C57_AB6_F71_F3_E
IMG_1527

Mijn verjaardag was meer dan top! Ik heb er echt enorm van genoten.

IMG_1587
Yesss! Eindelijk gaan we lekker naar buiten in de pauze. Een stukje wandelen doet mij echt zoveel goeds. Daarna lekker Alpro yoghurt met bio choco granola, blauwe besjes en aardbeien.

IMG_1592 IMG_1707

Nog meer eten! Ik zomaar twee maandagen achter elkaar bij Vapiano met vriendinnen! Ik nam allebei precies dezelfde pasta met garnalen, pesto, spinazie, tomaatjes en natuurlijk Parmezaanse kaas. De tweede keer ontdekte ik alleen dat ze ook volkoren pasta hadden, dus dat nam ik. Super lekker!

IMG_1611

Oisterwijk was half januari nog steeds helemaal in kerstsferen. Vind ik niet erg, super gezellig juist!

7_A5_D99_BE_98_C0_4968_8_FBE_57_A07_A88362_F

Van vriendinnetje Isabelle kreeg ik naast het etentje bij Vapiano ook nog deze SUPER leuke cadeautjes voor mijn verjaardag. Helemaal mijn smaak, zo goed uitgekozen. Ik ben er heel blij mee!

IMG_1671 

Na bijna twee weken werken was het alweer tijd voor een dagje vrij! Toevallig waren we samen vrij dus dat was heel leuk. We gingen een paar uurtjes lekker wandelen in een groot bos in de buurt. Het was niet zulk mooi weer, maar mutsjes op en gaan!

IMG_1704

Woeeeh, LUSH! Ik won een super leuk pakketje op de blog van Chelsey. Er komt nog een apart artikeltje over, want ik ben onwijs blij met de items die erin zitten. Heel erg bedankt lieve Chelsey!

F8_A83_E52_E5_F3_4_E83_86_AC_D0116066_A10_C

En toen werd ik zomaar verrast toen ik uit het werk kwam! Super, super lekker deze donut van de bakker. Natuurlijk ook een grote kop thee erbij uit mijn nieuwe Blond Amsterdam mok.

IMG_1787

Voor kerst gaven we mijn ouders onder andere een lunch cadeau. Afgelopen zaterdag was het zover! Ik nam dit lekkere broodje carpaccio, altijd goed.

IMG_1789

Daarna nog even de stad in in Tilburg! Overal was alles al helemaal in Valentijnsthema, zoals hier bij Hudson’s Bay. Heel leuk zag het eruit. ’s Avonds bestelden we lekker eten en daarna gingen we ook nog naar de bioscoop. Wat een heerlijke dag.

IMG_1796 IMG_1799

In de stad kocht ik onder andere deze leuke Puma’s, nu nog even wachten tot het zonnetje weer gaat schijnen! Na een hele hoop schoonmaken en opruimen was het tijd om te chillen op de bank, natuurlijk weer met thee!

IMG_1682

Ook verwende ik mezelf deze maand met nieuwe acrylnagels! Super blij met de kleur, het model en de lengte en ze zitten nog steeds helemaal perfect.

5468267808_IMG_0771

Ik verwende niet alleen mezelf, ik kreeg van mijn lieve vriendinnetje Kim een hele mooie bos rozen opgestuurd, nog voor mijn verjaardag. Super lief toch?

IMG_1813

Niet alleen ik was jarig deze maand, mijn mama namelijk ook! Tijd voor een heerlijke latte (en een Bossche bol).

IMG_1819

Ik sluit deze diary af met deze prachtige zonsopgang die ik zag vanuit kantoor. Heerlijk wakker worden zo. Ik vind het zo fijn dat de dagen weer lengen!

Q: Hoe is jouw 2018 begonnen?

22 thoughts on “Adventures: januari in foto’s”

  1. Wat een gezellige foto’s! Ik ben eigenlijk nog nooit in Amersfoort geweest. Mooie oorbellen heb je gekocht, en….oh! Jouw mooie tas van Josh V;-) Ook de roze kleur op je nagels is helemaal mijn ding, super mooi. Ik laat nooit acryl nagels zetten maar ik laat wel eens in de zoveel tijd een manicure doen, daar kan ik ook zo van genieten. Zelf krijg ik mijn nagels gewoon nooit zo netjes.

  2. Wat een heerlijke foto’s! Zo te zien was januari voor jou een hele gezellige maand. Ik moet zeggen dat ik ook erg genoten heb van januari. Die nieuwe sneakers zijn echt heel erg tof, wat een mooie kleurtjes! En oh, ik heb nu ook zin om weer eens naar Vapiano te gaan, die pasta ziet er te lekker uit <3

  3. Wat leuk om zo terug te blikken op januari! Zo te lezen heb je een fijne maand gehad. Heerlijk dat je zo van je verjaardag hebt kunnen genieten en ook met leuke cadeaus bent verwend. En wat zijn die Puma’s ook leuk trouwens! Amersfoort lijkt mij ook een fijne shopstad om nog eens heen te gaan 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *