Adventures: Maand in foto’s

Adventures Simone's life

Afgelopen week gaf ik al een kleine recap van mijn afgelopen zomer en daar werd zo leuk op gereageerd dat ik heb besloten dit vaker te doen: namelijk in de vorm van een maandelijkse update! Ik trap meteen af met de maand september die iets anders is verlopen dan ik vooraf had gedacht, maar het was alsnog een maand met een hele hoop hoogtepunten. Benieuwd? Lees dan snel verder!

september171
Ik begon de maand september met een heerlijke lunch bij Bagels & Beans met een vriendinnetje! Ik nam eindelijk weer eens een keer de Chai Latte en mmm, wat is ‘ie toch lekker! Deze maand was ook de maand dat ik mezelf uitdaagde met een challenge en dat ik een week lang al mijn beweging heb getrackt met een Polar horloge. Hierover later meer!

september172
Veel van jullie weten vast wel dat ik graag train, maar hardlopen doe ik niet zo vaak. Mijn vriend is wel een fanatieke loper naast zijn krachtsport dus we gingen weer eens samen een rondje. Natuurlijk moet dat ook beloond worden met een heel fijn sushi avondje!

september17_3
6 september raasde orkaan Irma St. Maarten over, 7 september werd mijn vriend zijn eenheid geactiveerd. In eerste instantie hoefde hij niet mee maar stiekem had ik al meteen het gevoel dat hij nog wel zou moeten gaan. We maakten er onbewust een ultiem chillweekendje met zijn tweeën van. Ik kwam onder andere deze mooie lucht tegen én we genoten van deze lekkere snacks.

september17_4
En toen was daar opeens die rotdag! Zondagochtend opgebeld en de hele dag ingepakt op de kazerne, maandagochtend op vliegbasis Eindhoven om te vertrekken op uitzending. Nog even een paar laatste knuffels en toen was het toch tijd om afscheid te nemen. Super trots op hem <3! Natuurlijk trok ik ’s avonds thuis na mijn werk gelijk een dikke trui van hem aan!

september17_5
Gelukkig had ik meteen een heel leuk weekje op de planning. Ik shopte make-up op koopavond en zat daarna uuuuren bij Happy Italy (ja ze noemen het The Fast Italian, maar niet als wij gaan HAHA) met vriendinnetje Isabelle. Lekker gegeten en heel veel gekletst. Ook de volgende dag deed ik iets leuks: ik ging naar het Etos Event met Nina en zag daar ook Laura en Melissa. Super gezellig!

september17_6
Die dag werd er ook een NAPO-nummer (soort van postadres) geopend voor de uitzending en dat laat ik me natuurlijk geen twee keer zeggen. Ik stuurde meteen een kaart en twee dagen later ook nog twee pakketjes. Ik was op een super leuk feestje met vriendinnen toen ik hoorde dat er nog een orkaan kwam, wat was dat eng! Ik heb een aantal dagen in spanning gezeten en gelukkig viel het mee. De post heeft wel vertraging opgelopen, dus helaas is er nog steeds niets aangekomen.

september17_7
Yes! Mijn nieuwe brillen kwamen binnen. Hier komt volgende week ook een artikeltje over online. Ook ging ik weer lekker kleding shoppen. Dit was bij Costes, ze hebben echt zulke leuke dingen nu overal!

september17_8
Yes, yes! Toen was daar opeens contact. Mijn vriend zat voor een speciale taak twee dagen heel dicht bij een zendmast van Vodafone dus daar was WiFi! Eindelijk elkaar weer even zien en spreken, dat was zó fijn!

september17_9
Ook het sporten is lekker doorgegaan deze maand! Ik heb vooral veel getraind in de sportschool en zo nu en dan een lesje bootcamp meegepikt voor de lekkere frisse buitenlucht. Natuurlijk kwam ik ook hier opdagen in mijn (uhm, ik bedoel die van mijn vriend) trui.

sptember17_10
WEEKEND! Ik had een fijn en rustig weekendje gepland. Die begon ik met een lekkere brunch die ik voor mezelf maakte en daarna reed ik naar mijn ouders om daar lekker te kletsen, te bloggen in de tuin en te eten. Ook reed ik daarna nog even door naar mijn schoonzusje- en broer. Gezellig familiedagje dus.

september17_11
Weekendvibes. Lekker even bijkomen op de bank tussen allemaal huishoudelijke taakjes door. Moet ook gebeuren als je een eigen huisje hebt. Ik had pita’s falafel gemaakt en had nog falafel over. De volgende dag at ik dit in een super lekkere salade. Goede combi vond ik, ga ik vaker eten!

september17_12
En als laatst twee foto’s van gisterenavond! Na het werk deed ik snel even wat dingen in huis en vertrok daarna naar de stad met Isabelle! We gingen lekker eten bij de HEMA (In Tilburg is de eerste HEMA met het nieuwe concept geopend, je kunt er super lekker eten!) en ik koos voor een verse pizza. Je mocht zelf de toppings bepalen en ik ging voor champignons, paprika, parmaham en mozzarella. Daarbij gember/sinaasappellimonade. Too good! Ook nam ik natuurlijk nog even een kijkje bij de babykleertjes want wij worden heel binnenkort oom en tante. Super spannend en heel leuk!

10 thoughts on “Adventures: Maand in foto’s”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *