Dit was mijn zomer 2017

Adventures

Wat heb ik me lang verheugd op zomer ’17 en wat is het toch weer snel voorbij gegaan. We zitten alweer aan het einde van september en ondanks dat we nog wat mooie dagen hebben is de zomer wel echt voorbij. Vorig jaar heb ik geen zomervakantie gehad en daarom hadden mijn vriend en ik besloten dit jaar extra te genieten. We hebben heel wat leuke dingen gedaan en vandaag deel ik deze met jullie!

Kos
Onze vakantie begon eind juni met een weekje Kos. Wat hebben we hier genoten. We hebben wat dingen van het eiland gezien en gesport maar daarnaast vooral heel veel genikst, lekker gegeten, in de zon gelegen, gelezen en lekker samen geweest! Voor onze vakantie was mijn vriend namelijk op oefening voor zijn werk en ook al wonen we samen is het dan soms heel fijn om wat extra quality time te hebben.

vakantiekos
vakantiekos1
vakantiekos2
vakantiekos4
vakantiekos5
vakantiekos6
vakantiekos7
vakantiekos8
vakantiekos9
vakantiekos10
vakantiekos11
vakantiekos12

Kermis
Voor Kos hadden we ongeveer 1,5 week vakantie opgenomen: maar dat was nog niet alles. Later hadden we nog 2 volle weken vrij! Dat begon met de kermis in Tilburg. Tja, als je er woont kun je er bijna niet omheen. We hebben churros gegeten, mijn vriend heeft een beer voor me gewonnen met schieten (tja, is het niet helemaal eerlijk om als marinier naar de schiettent te gaan natuurlijk haha), ik ben in wat attracties geweest en ik heb vooral heel veel leuke feestjes meegepakt met vriendinnen!

kermis

Scheveningen
Vorig jaar zijn mijn vriend en ik een soort traditie gestart. We gingen vorig jaar 4 dagen naar naar Scheveningen en dat was zó goed bevallen dat we besloten dit jaar weer te gaan. Het is gewoon een minivakantie in eigen land maar het is echt zo erg genieten! Scheveningen is ook ideaal want je zit zo in Den Haag en in Scheveningen zelf is ook genoeg te doen. Ook dit jaar was het weer een heerlijke midweek vol met sporten, winkelen, relaxen en heel veel lekker eten!

Scheveningen
Scheveningen1
Scheveningen4
Scheveningen5
Scheveningen6
Scheveningen7
Scheveningen8
Scheveningen9
Scheveningen10

Klussen
Na Scheveningen zijn we heel onverwacht thuis aan de slag gegaan! We gingen naar Ikea voor een paar plastic opbergdozen en kwamen ’s avonds na twee bezoekjes aan Ikea, één aan Jysk en één aan Praxis thuis met een halve nieuwe inboedel haha! De dagen daarna hebben we lekker geklust en nu is ons huisje weer helemaal fris en naar onze smaak.

Vakantie2

Afsluiting
De laatste weken van de zomer waren we beide alweer volop aan het werk maar hebben we nog wel heel veel leuke dingen gedaan. Ik zowel met mijn vriend als met vriendinnen. Denk aan leuke feestjes, etentjes en dagjes winkelen. Als echte afsluiting had ik als verrassing een weekendje weg in een super leuke bed&breakfast geregeld, maar helaas vertrok mijn vriend een week van te voren onverwacht naar het buitenland op uitzending. Wanneer hij terug is boeken we gauw een nieuw weekendje om die zomer toch echt nog goed af te kunnen sluiten!

vakantie
vakantie3
vakantie1

Q: Wat was jullie hoogtepunt van zomer 2017?

21 thoughts on “Dit was mijn zomer 2017”

 1. Woah! I’m really enjoying the template/theme of this website. It’s simple, yet effective. A lot of times it’s very hard to get that “perfect balance” between usability and visual appearance. I must say that you’ve done a excellent job with this. Additionally, the blog loads extremely quick for me on Firefox. Outstanding Blog!

 2. Wat ziet het er geweldig uit op Kos! Wat fijn dat jullie dit jaar wel echt een zomervakantie hadden en ook even in het buitenland hebben genoten. Ook Scheveningen lijkt me heerlijk om eens naartoe te gaan, alleen al voor het reuzenrad en de ‘skyline’. Hopelijk wordt de herfst voor jou net zo fijn als je zomer 🙂

 3. Wat een heerlijke vakantie foto’s, de zomer is inderdaad weer voorbij gevlogen… Scheveningen ziet er ook zo gezellig uit! Ik ben er als kind weleens geweest, maar helaas is het voor ons best ver weg.

 4. Wat een fijne zomer heb je gehad! Ik vind Scheveningen ook zo fijn en voelt net of je helemaal ergens anders bent. En wat tof dat je naar Kos bent geweest, lijkt mij een erg leuk eiland!
  Liefs,
  Evelien

 5. Ooooh super leuke vakantie heb je gehad zeg!
  Zelf ben ik ook met m’n vriend naar Kos geweest en dat was ook zooo leuk!
  Ik vind jullie interieur ook heel leuk!
  Die kast en het bureau ben ik echt verliefd op!
  Liefs, nathalie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *