Fashion: Mijn favoriete sieraden

Fashion

Ik vind sieraden erg belangrijk! Naast dat ze je outfit helemaal af kunnen maken, kunnen ze ook nog eens een belangrijke of mooie betekenis hebben. Je hebt ontzettend veel keus in sieradenland. Van budget tot érg duur, van zilver, tot goud tot roségoud en van opvallend tot minimalistisch. De afgelopen jaren heb ik naast alle budgetsieraden die ik heb gekocht een aantal mooie items verzameld die ik nu elke dag draag. Vandaag laat ik jullie mijn sieraden die ik elke dag draag aan jullie zien!

DSCN5218
Alles bij elkaar! Het was gek om deze foto te maken, want het kettinkje bijvoorbeeld draag ik echt altijd en doe ik dus ook nooit af. Speciaal voor jullie dus, deze foto ;-).

DSCN5214

Allereerst dit prachtige armbandje! Deze draag ik pas sinds vorige week. Het armbandje is van Violet Hamden en ik heb het gekregen van Nina (Simplynspecial). Het is super mooi wikkelarmbandje. Het is dus één lange ketting die je twee keer om je pols draagt. Bij Nina was hij net te groot en dus kreeg ik hem, super lief! Bij mij past hij perfect.

DSCN5215
Mijn ringen! Het linker exemplaar is een MelanO Cateye ring. Het balletje van deze ring is van precies hetzelfde materiaal en dezelfde kleur als de steentjes in het Violet Hamden armbandje. Het leuke is wel dat je dit balletje kunt verwisselen. Ik heb nog +- 10 andere balletjes waardoor ik deze ring steeds van uiterlijk kan laten veranderen. De andere ring is een knock-off van Pandora die ik bij toeval op AliExpress tegenkwam. Ik droeg eerst altijd een echte Pandora ring om deze vinger (het bekende kroontje) maar deze was ik even beu. Goede vervanger dus!

DSCN5216

Mijn Imotionals kettinkje heb ik ook iedere dag om. Ook dit sierraad is te ‘customizen’. Het is een zilver kettinkje waaraan je zelf lettertjes, cijfers en symbolen kunt hangen. Ik heb gekozen voor een ‘s’ en een steentje. Dit zijn meteen ook de enige hangers die ik voor dit kettinkje heb. Ik vind hem zo gewoon het leukst! Hij moet wel nodig opgepoetst worden. Binnenkort maar eens naar de juwelier dus!

DSCN5217

Als laatst mijn horloge. Het is een Michael Kors exemplaar met een mooie platte en fijne band. Het klokje is ook heel plat en simpel en past daardoor overal bij. De steentjes vind ik mooi en niet té aanwezig. Ik draag dit horloge al ruim een jaar en ik ben er nog steeds onwijs blij mee!

Q: Heb jij ook sieraden die je elke dag draagt?

25 thoughts on “Fashion: Mijn favoriete sieraden”

 1. Leuk om te zien welke sieraden je draagt en erg lief van Nina dat je dat hebt gekregen 🙂 Ik heb een kettinkje met zo’n ‘balkje’ om en daarin staan de symbolen van love, peace en happiness gegraveerd 🙂

 2. Leuk om je sieraden die je dagelijks draagt op deze manier te zien! Ik vind je kettinkje met letter heel leuk en draag zelf ook altijd mijn letter kettinkje. Heb van die fases dat ik hem heel vaak draag en dan een tijdje niet meer. Als ik dan een dag heb waarop ik hem niet om heb, voelt het gelijk heel kaal haha. Verder draag ik wel altijd oorbelletjes, verschilt een beetje welke.

 3. Mooie sieraden. Je wikkelarmbandje (van Nina) en het Imotionals kettinkje vind ik erg leuk. Ik draag sowieso iedere dag mijn trouwring. Mijn andere ringen wissel ik af. Ik draag altijd oorbellen en sinds kort ook standaard één kettinkje met initialen. Armbandjes moet ik weer eens wat vaker gaan dragen :-).

 4. Mooie dagelijkse sieraden ja! Vooral het wikkelarmbandje vind ik erg leuk.
  Ik heb twee jaar geleden van mijn oma een mooi zilveren kettingtje gevraagd voor mijn afstuderen en van mijn vriend een heel klein diamantje voor eraan. Deze draag ik echt altijd, zeker nu mijn oma er niet meer is betekent deze ketting heel veel voor me!

 5. Wat een prachtige sieraden! Vooral het kettinkje vind ik heel erg mooi. Je inspireert me om ook wat vaker sieraden om te doen. Vaak vergeet ik het ’s ochtends, maar eigenlijk heb ik genoeg moois om te dragen 🙂

 6. Mooi! Jouw sieraden vind ik onwijs mooi, zoiets zou ik ook dragen. Het horloge is ook een beauty om te zien! Tegenwoordig draag ik dagelijks mijn gegraveerde ring (staat de naam van mijn blog op) en een ketting met een hartje. Het moet ook lekker comfortabel zitten en dan blijf ik ze dragen!

 7. Ah Melano, ik herkende hem direct;-) Ik heb heel lang in een sieradenwinkel gewerkt waar we Melano verkochten dus ik heb zelf diverse ringen gehad en vooral héél veel balletjes. Haha, volgens mij had ik alle kleuren van de regenboog. Nu ben ik eigenlijk heel minimalistisch in sieraden.

 8. Fijn he sieraden! Ik mag met werken niks om maar heb ook als ik dan thuis ben het liefst alles zo snel mogelijk weer om! Ik geef liever wat meer uit voor een goed sieraad; aangezien ik niet tegen nep-zilver kan!

  Mooie collectie! Vooral dat armbandje is super leuk!

  Liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *