happinessplanner

Happiness planner

Happiness

Voor het tweede jaar op rij heb ik de mooiste en fijnste agenda die er maar is, de Happiness Planner. Natuurlijk kan ik het niet laten deze agenda met jullie te delen, omdat het misschien ook wel een tip is voor jou! We zitten nog maar net in januari en je hebt nog een heel jaar om lekker alles te plannen en met deze agenda wordt dat net nog een stukje leuker! Ik zal vandaag laten zien hoe de nieuwe agenda in elkaar zit én wat ik met mijn agenda van vorig jaar heb gedaan!

D46_ECD70_6659_47_F8_A42_E_E11_A8_C3_B9134

De Happiness Planner komt in een pakketje. De planner wordt namelijk geleverd in een mooie luxe doos inclusief een mooie pen, mooie clips en een aantal geprinte vellen waar je ook mee kunt werken. Ik vind dit echt een hele mooie inhoud, geeft de agenda nog net iets extra’s.

Een voorbeeld hiervan is deze. Er zitten vellen in om te reflecteren op 2017 en om nieuwe doelen te stellen voor 2018 en verder. Denk bijvoorbeeld aan een bucketlist en een lijst waarop je de + en – punten van 2017 kunt noteren. (Bron afbeelding)

Dan de planner zelf! Deze begint met een aantal algemene pagina’s met vragen over geluk. Zo moet je bijvoorbeeld invullen wat je gelukkig maakt en wat je minder gelukkig maakt. Hierop kun je weer doelen stellen die je in 2018 gelukkiger gaan maken. Daarnaast wordt er naar je definitie van geluk gevraagd en kun je doelen noteren. (Bron afbeelding)

DD033_F6_F_B42_B_4_ED9_89_EC_EFB911_FF5_C17

Ook elke maand begint weer met een speciale ‘goalsheet’. Je kunt hier positieve dingen invullen, wat voor leuke dingen je gaat doet, persoonlijke goals en professionele goals. Daarnaast begint elke maand met een aantal vragen over geluk. Hier moet je dan een cijfer aangeven. Deze cijfers tel je op en zo kun je kijken hoe gelukkig je was in de afgelopen maand.

459_A0980_A817_4_D13_BBD5_198573_FCA314
F875_FBFE_9_F14_474_C_9_C45_12_D86_B626964
27_A57_B09_C343_448_E_BE24_34_CBC507946_A

Nog een paar plaatjes van de prachtige planner! Ik ben er helemaal verliefd op. Hij kost wat, maar dan heb je ook wat. De Happiness Planner is namelijk vrij prijzig voor een agenda, namelijk $54.

A927_CF2_B_EF0_C_40_B1_AC84_7_BADEB1_DFA16

Als laatst nog een blik op hoe de dagelijkse sheets eruit zien. Voor elke dag heb je een nieuwe pagina in de agenda. Deze begint elke dag met een positieve quote. Daarnaast kun je invullen waarover je enthousiast bent, wat je aan sport gaat doen of hebt gedaan, waarop de focus die dag ligt en wat je gaat eten. Daarnaast heb je natuurlijk de ruimte om je taken en planning op te schrijven. Ook is er nog ruimte voor notities en wordt er gevraagd wat de positieve dingen van je dag waren en waarop je morgen hoopt.

Herinneringen maken en bewaren
De Happiness Planner zelf is natuurlijk al een ultiem boek vol met herinneringen voor later. Omdat de planner elk jaar in een prachtige doos geleverd wordt, besloot ik er nog wat extra’s mee te doen. Vanaf 1 januari 2017 heb ik (als ik er aan dacht) aandenkens verzameld van de leuke dingen die ik heb gedaan, meegemaakt, gekregen etc. Natuurlijk zijn heel veel dingen zoals foto’s etc. heel erg persoonlijk, maar om jullie toch een kijkje te geven heb ik een kleine selectie gemaakt uit mijn 2017 box.

74_DC4_E52_6_D46_4849_8282_26_D49_CA84_E54
A1_C12261_7530_4133_A5_F5_78_B7101_D5_DA3

Afgelopen jaar had ik een zalmkleurige met lichtblauwe Happiness Planner, deze werd geleverd in de mooie bovenstaande doos. De dingen die je hierboven o.a. ziet die ik heb bewaard uit 2017 zijn de kurk uit de champagne van 1 januari, een metrokaartje van een tripje naar Londen, gedroogde bloemen uit een boeket dat ik van mijn vriend kreeg, een bandje van een feestje, een lief kaartje van mijn vriend, een kerstkaartje van een vriendin, wat items van het inpakmateriaal van mijn kerstcadeautjes van mijn ouders, bioscoopkaartjes, schelpjes van het strand op vakantie en een kaartje die aan de roos hing die mijn vriend en ik kregen toen hij terugkwam van zijn uitzending naar Sint-Maarten.

13 thoughts on “Happiness planner”

  1. Wat een mooie planner zeg! Fijn dat hij voor jou zo goed werkt. Aan de indeling te zien zou dit voor mij minder het geval zijn omdat ik een andere manier van plannen heb. Wel vind ik de quotes elke dag heel fijn!

  2. Ziet er een prachtige planner uit! Ook fijn dat er bladen tussenzitten om je doelen op te schrijven en herinneringen in te plaatsen, dan heb je meteen alles in 1 planner.
    Liefs,
    Yara

  3. Wat een prachtige agenda en ik vind het idee ook heel mooi dat je hiermee tegelijkertijd aan je dromen kunt werken en op mooie dingen kunt terugblikken. Wat een goed idee trouwens om in de doos mooie aandenkens te bewaren. Heel bijzonder om die speciale dingen zo ook een plekje te geven 🙂

  4. Ik vind hem prachtig! Hij is inderdaad niet heel super goedkoop, maar aan de andere kant is het wel een item dat je letterlijk elke dag gebruikt, dus op die manier valt het dan wel weer mee. Wat bijzonder, die spulletjes die je bewaard hebt uit 2017. Leuk ook dat je ze laat zien. Ik ben ook zo iemand die dat soort dingetjes bewaart;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *