Home Sneak Peek

Simone's life

Jullie hebben hier en daar al wat sneak peeks van mijn huisje kunnen zien, maar ik heb nog nooit een specifiek onderdeel laten zien! Ik kreeg op Instagram veel leuke reacties als ik sfeerbeelden plaatste dus ik heb besloten vandaag eens wat meer van mijn huisje te laten zien. Ik vind het wat too much om echt een home- of roomtour te doen en heb er daarom voor gekozen sfeerbeelden te maken van aparte ruimtes. Vandaag mijn favoriete plek, de woonkamer!

DSCN5041

Dit is denk ik mijn lievelingsplekje! De tv-kast is redelijk strak in wit en hoogglans en daarom kon ik ook niet wachten dit plekje wat gezelliger te maken. Ik heb er een gouden fotolijstje instaan waar bloemetjes inzitten die mijn moeder zelf heeft gedroogd, het kransje van gedroogde Hortensia heeft mijn moeder ook zelf gemaakt, het geurkaarsje is van Primark, de kandelaar met hartjes is van Action en het kannetje en de eucalyptus tak zijn van Ikea. Allemaal redelijk budget dus, maar bij elkaar vind ik het erg leuk! Ook zet ik hier graag nog een bosje roosjes bij, als ik die in huis heb!

DSCN5079

De woonkamer is vooral erg licht en daarom vind ik het leuk dit aan te vullen met groen! Hier zie je twee gezellige plantjes, een roosje in een vaasje en een geurkaarsje. Ook voor het raam staan grote potten met bloemen en takken, om het binnenkijken tegen te gaan.

DSCN5081

Ook met de Rotan stoel ben ik erg blij. Hij komt van Karwei en past precies in het interieur. Het schapenvacht-kussentje komt van Ikea net als het grijze kussen. Het kussentje met de franjes komt van Action. Fijn plekje dit om bijvoorbeeld te lezen of een kop thee te drinken.

DSCN5083

Ook het laddertje vind ik erg gezellig in het interieur. Het laddertje is gemaakt van donker hout en er hangt momenteel een dun grijs kleed overheen. Daarnaast zitten er ijzeren lampjes om de ene kant van de trap, maar die zie je helaas niet zo goed door het licht. ’s Avonds staat dit vooral erg gezellig.

DSCN5084
DSCN5086
Kleur! Om het geheel niet te saai te maken licht er een groen kleed met streepjes en ook heb ik regelmatig een mooie bos bloemen in huis om te boel op te fleuren. Op dit moment staat er zoals je ziet een mooi en gezellig herfstboeket wat meteen heel veel leven in het huis brengt.

DSCN5089

Zoals je ziet missen we alleen nog iets boven de eettafel. We hebben deze muur heel lichtgroen geschilderd voor een fris en ruimtelijk effect. Dit is echter lastig vast te leggen op de foto. Voor de muur staan alleen een witte tafel, doorzichtige stoelen en een wit bankje รฉn een mooie grote lamp. Toch mis ik wel echt iets aan de muur: tijd dus voor wat wanddecoratie; bijvoorbeeld een foto op hout op een foto op canvas. Het enige waar ik nog op wacht is de perfecte natuurfoto die ik zelf wil maken!


* In dit artikel komt een samenwerking terug, dit artikel is echter niet ontstaan vanuit deze samenwerking maar vanuit eigen initiatief. De samenwerking is een toevoeging.

18 thoughts on “Home Sneak Peek”

  1. Wat ziet het er leuk en gezellig uit! Lekker een rustige uitstraling, daar houd ik wel van. ๐Ÿ™‚ Zo mooi ook dat je lekker veel planten en bloemen in huis hebt staan. Vind de lamp boven de eettafel ook erg tof trouwens!

  2. Wat een mooie inrichting! Zelf heb ik zo’n laddertje in lichter hout (als de rest van m’n inrichting), maar ik vind dat donkere ook heel sfeervol! Ziet er lekker herfstachtig uit ๐Ÿ™‚

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *