Mijn kerstcadeautjes

Beauty Fashion

Inmiddels zitten we alweer in 2018, maar toch wil ik nog één keer terugblikken op het einde van 2017. In mijn kerstplog had ik namelijk aan jullie beloofd dat ik mijn kerstcadeautjes zou laten zien. Inmiddels heb ik (bijna) alles op de foto gezet en dus is het vandaag tijd om alles te laten zien. Ik ben echt onwijs verwend..

kerstcadeaus1

O.a. verwend door mezelf haha! We gingen 23 en 24 december lekker shoppen in Duitsland. Bij Abercrombie & Fitch kocht ik deze chillpyjama voor mezelf. Het broekje is kort en het truitje heeft juist lange mouwen. De stof is echt super zacht en inmiddels heb ik deze al een aantal keer aangehad! De chocolade kreeg ik van mijn ouders en is inmiddels al op, super lekker vond ik deze!

kerstcadeaus2
kerstcadeaus3

Met deze cadeautjes werd ik begin december al verrast. Ze kwamen namelijk binnen net voor mijn vriend terugkwam van oefening. Omdat we allebei niet meer konden wachten mocht ik ze openmaken toen hij terugkwam. Deze tas en blouse van JOSH V kreeg ik alvast voor kerst en ik heb ze allebei al vaak gedragen. Superblij, ben ik ermee!

kerstcadeaus4
kerstcadeaus5

Nog een cadeau waar ik ontzettend blij mee ben! Vorig jaar kreeg ik de Happiness Planner voor het eerst en omdat hij me zo goed beviel heb ik er dit jaar weer een gekregen! Dit jaar heb ik de Navy Blue / Rose Gold variant en ik ben er nu al super blij mee. Ik ga hier zeker nog een apart artikel over maken, want het is niet zomaar een planner!

kerstcadeaus7

Ook dit boek stond al een tijdje op mijn lijstje. Het is Fuck The Quarterlife Crisis van Femke Kamps. Ik ben er al in begonnen en helaas leest het niet zo gemakkelijk weg als ik had gehoopt, ik heb hem dan ook nog niet uit. Wanneer ik hem wel uit heb, ga ik zeker met jullie delen wat ik ervan vond!

kerstcadeaus8
kerstcadeaus9
kerstcadeaus10

Wauw! Wat is ‘ie mooi hé? Van mijn ouders kreeg ik echt een heel leuk cadeau. Namelijk een jaarabonnement op de Glamour, waar als welkomstcadeau een supermooie Cluse horloge bijzat. Hier ben ik echt zo super blij mee! Het horloge heb ik inmiddels al vaak gedragen. Ik wissel hem lekker af met mijn zilveren sieraden die ik eigenlijk iedere dag droeg!

kerstcadeaus11
kerstcadeaus12
kerstcadeaus13

Last but not least: BEAUTY! Voor mezelf kocht ik een heerlijke bathbomb van Lush in Duitsland, die inmiddels al gebruikt is haha! Van mijn ouders kreeg ik een aantal heerlijke deurkaarsen van Etos (mijn favorieten) én een setje producten van de Rituals Dao lijn. Op mijn werk kreeg ik de Rituals Adventskalender dus ik kan wel even vooruit: een hele hoop heerlijke producten!

Ook kreeg ik nog heerlijke warme sloffen en een prachtig dekbed. Allebei waren al in gebruik op het moment dat ik de foto’s maakte en dus ben ik helemaal vergeten ze op de foto te zetten. Maar ook hiervoor heel erg bedankt pap en mam!

Ik ben echt onwijs blij met alle leuke cadeautjes en gebruik alles al met heel veel plezier!
Q: Wat is het leukste kerstcadeau dat jij dit jaar hebt gehad?

12 thoughts on “Mijn kerstcadeautjes”

  1. Wat een prachtige cadeautjes heb je gekregen en wat ben je verwend! Ik vind je blouse van JOSH V echt prachtig en je pyjama ziet er ook zo mooi uit. Ik heb voor Kerst ook een heerlijke shampoo en conditioner van Rituals gekregen, dat is echt mijn favoriete merk. Zelf wilde ik eigenlijk ook nog een post schrijven over mijn kerstcadeautjes en misschien ga ik dat toch maar doen! Heb na jouw post weer helemaal zin om aan Kerst terug te denken. Malou x

  2. Wat een onwijs leuke cadeaus heb je gekregen! Die Happiness Planner lijkt me heel erg leuk en echt een feestje om in te vullen. Wat lief dat je op je werk ook een cadeau kreeg in de vorm van de adventskalender. Zo te zien zat er veel leuks in 🙂 Wij doen zelf niet aan kerstcadeaus, omdat we Sinterklaas al vrij uitgebreid vieren met cadeaus 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *