Mijn plannen voor december

Simone's life

Ik denk dat ik niet de enige ben wiens favoriete maand december is. Ik kan er echt niet op wachten en gelukkig is het eind volgende week zover! Ik heb al best wel wat leuke plannen dus leek het me leuk deze met jullie te delen. Wellicht kun je nog wat inspiratie opdoen! Maar: ik begin met een leuke aankondiging.

Untitled_2

Blogmas
De aankondiging én mijn eerste decemberplan in één. Ik heb een kerstserie in de planning! Van giftwrapping tot DIY’s, recepten, cadeautips, shoplogs, wishlists en meer! Ik ben zelf echt een enorme fan van YouTubers die aan vlogmas doen, maar zelf ben ik totaal niet van het filmen. Geef mij maar een fototoestel en mijn toetsenbord en ik maak er iets veel leukers van! De komende weken zullen jullie dus elke week een Blogmas artikel verwachten!

Winter Efteling
Het is echt alweer een aantal jaar geleden dat ik in de Efteling ben geweest en dat terwijl ik zo dichtbij woon! Gelukkig staat er begin december een tripje naar de Winter Efteling op het programma. Ik heb er gewoon nu al zin in. Hopelijk blijft het droog, dat zou het dagje compleet maken.

Sinterklaas vieren
Yesss! Na jaren eindelijk weer eens Sinterklaas vieren. Stiekem ben ik altijd gek gebleven op dit feest. Ik stond dan ook nog net niet te springen toen vriendinnetje Isabelle vroeg of ik het dit jaar weer wilde vieren. We gaan gezellig wat lekkers eten en drinken én natuurlijk dobbelen met kleine cadeautjes. Zin in!

Vunzige Deuntjes
In september had ik ook een superleuk Vunzige Deuntjes feestje en in december is het weer zover! De muziek en de sfeer vind ik super leuk op deze feestjes. Ook weer eens wat anders dan gewoon de stad in!

Kersttruiendag
Dit jaar is het vroeg kerst op het werk! 19 december is de laatste dag waarop iedereen er is voor het kerst is en we hebben dan ook besloten om die dag onze kersttruiendag te houden! Daarnaast hebben we ook een leuk spelletje met stomme cadeautjes bedacht, dus dat wordt lachen!

Riverdale marathon
Seizoen 1 van Riverdale hebben we in een aantal weken helemaal afgekeken. Ook seizoen 2 wilden we gewoon samen kijken, maar na aflevering 1 kon dat helaas niet doorgaan. Ik gok zomaar dat we in december een inhaalslag gaan maken en alle afleveringen gaan kijken die we tot nu toe gemist hebben.

Héél veel foto’s maken
Afgelopen maandag is mijn nieuwe camera binnengekomen. Mijn eerste spiegelreflexcamera is een Canon EOS 1300D. Ik ben er onwijs blij mee en heb heel veel zin om er mee aan de slag te gaan. Productfoto’s, portretten én foto’s in de bossen en op het strand. Ik wil alles uitproberen!

Kerstshoppen in Duitsland
Net voor kerst vertrekken we naar Duitsland om lekker te shoppen. Shoppen doen we altijd in CentrO en overnachten gaan we doen in Duisburg. Ik verheug me hier echt enorm op. Nog minder dan een maand!

Kerst vieren & knallend het nieuwe jaar in gaan
De maand eindigt natuurlijk met het vieren van kerst. Lekker eten, gezelligheid, spelletjes doen en drankjes drinken. Ook voor het vieren van Oud & Nieuw hebben we gezellige plannen! Dat komt dus helemaal goed.

Untitled_3
Q: Heb jij al leuke dingen gepland voor december?

11 thoughts on “Mijn plannen voor december”

  1. Wat een leuke en gezellige plannen heb je in december! 🙂 Wij gaan dit jaar ook weer voor het eerst Sinterklaas vieren, zo leuk! Grappig zo’n kersttruiendag op je werk, lelijke kersttruien vind ik geweldig haha!

  2. Ah wat een gezellige maand heb jij in het vooruitzicht. Leuk dat je je plannen deelt. Zelf kijk ik ook uit naar deze maand. Volgende week gaan wij naar de kerstmarkt in Düsseldorf met mijn schoonvader. Dat is echt traditie en we gaan elk jaar ergens anders heen. Op 22 december vertrekken wij naar Parijs om daar samen kerst te vieren.

  3. Echt leuke dingen heb je om naar uit te kijken :). Blogmas vind ik echt geniaal bedacht haha. En met je nieuwe camera kan ik me heel goed voorstellen dat het nog leuker wordt om dan met je blog aan de slag te gaan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *