Personal update

Simone's life

Misschien hebben jullie wel gemerkt dat er gisteren geen blog online is gekomen. Gelukkig heb ik hiervoor een hele goede reden want er zijn afgelopen weekend super super super (ja, dat moet ik écht drie keer zeggen!) bijzondere en leuke dingen gebeurd. Vandaag vertel ik jullie er meer over en daarnaast geef ik jullie ook nog een update over hoe het op dit moment met mij gaat én wat er nog op de planning staat.

Oom & tante geworden
Afgelopen zondag, 15 oktober, is ons kleine nichtje geboren! De broer van mijn vriend en zijn lieve vriendin hebben een super mooi en lief meisje gekregen. Haar naam is Vieve en we zijn allemaal super trots! Toen ze een paar uurtjes oud was heb ik haar meteen bewonderd en het is echt een prachtig meisje. Echt heel bijzonder en heel erg mooi om dit mee te maken.

IMG_9259

Turkse bruiloft
Maar dat was niet het enige bijzondere moment van afgelopen weekend. Ook zaterdag stond er een magische dag op de planning. We gingen namelijk naar de bruiloft van Turkse vrienden. Aan het einde van de middag vertrokken we naar een plekje in België waar er een groot feest werd gegeven in een grote zaal en pas ’s nachts kwamen we moe maar voldaan weer thuis. Heel bijzonder om dit mee te mogen maken en wat zijn Turkse bruiloften mooi (en lekker, oeps).

Untitled_1

Untitled_5

Mijn marinier
2,5 week is ‘ie nu thuis, mijn vriend. Helaas hebben we nog maar een paar dagen samen voor hij weer van huis moet. Natuurlijk kijk ik hier écht niet naar uit maar ik weet dat hij het leuk vind en er helemaal voor gaat en daarom ben ik ook super trots op hem. Natuurlijk geef ik hem weer iets mee en dit keer is dat echt iets heel leuks en persoonlijks. Vrijdag heb ik het hem al gegeven dus deel ik het met jullie, kan niet wachten om zijn reactie te zien.

Untitled_7

Werk
Natuurlijk moet er ook gewerkt worden. Ik werk fulltime als Online Editor voor een kortingscode website, naast mijn werkzaamheden als editor werk ik ook mee aan de online marketing en help ik een handje met de Belgische versie van onze website. Ik breng de meeste tijd van mijn week dus op kantoor door maar daarnaast vind ik het heerlijk om ook thuis nog achter mijn camera of laptop te duiken om lekker foto’s te maken, content te creëren en blogs te lezen.

Sporten
Ook het sporten gaat lekker door. Remember de 30/30 challenge? Deze heb ik bijna helemaal volbracht. Op drie dagen na! Die zijn er helaas bij ingeschoten door omstandigheden zoals de uitzending van mijn vriend. Ik ben nog steeds lekker door aan het sporten en ik vind het heerlijk. Vanaf volgende week moet ik ook écht het eten weer oppakken want met alleen sporten kom ik er niet!

Alles loopt dus eigenlijk wel lekker! Er staan veel leuke dingen op de planning en ik kijk vooral heel erg uit naar de feestdagen. We hebben dan lekker twee weken vrij en daar gaan we onwijs van genieten!

13 thoughts on “Personal update”

  1. Wat leuk dat jullie oom&tante zijn geworden, gefeliciteerd! En zo’n turkse bruiloft lijkt me ontzettend bijzonder om eens mee te maken ja. Jammer dat je vriend weer weg gaat, maar dat komt vast helemaal goed! Lijkt me wel moeilijk.

  2. Wat een fijne momenten! Wat fijn dat je 2,5 week saampjes hebt gehad met je vriend en wat jammer dat hij nu weer voor een langere tijd weg gaat.
    Gefeliciteerd dat je tante bent geworden! Zo leuk. <3
    Liefs,
    Evelien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *