Plog: Weekendje weg (+ mini shoplog)

Adventures Fashion Hotspots Simone's life

Zo nu en dan is het tijd om er op uit te gaan! We besloten weer eens een nachtje weg te boeken omdat we vonden dat we dat wel verdienden. We konden niet zo ver van huis omdat mijn schoonzusje op het punt staat om te bevallen maar ook dichtbij huis is genoeg leuks te doen en te zien (en te proeven ;)) en daarom nam ik jullie natuurlijk mee. Ik heb geprobeerd zoveel mogelijk foto’s te maken voor deze plog dus kijk gauw mee!

plog
Vrijdagochtend moest mijn vriend al vroeg naar de kapper dus ik was ook vroeg uit bed. Geen probleem vind ik, vroeg opstaan is heerlijk alleen niet als je moet werken haha. Ik trok gauw wat uit de kast en maakte een lekkere wandeling naar de bakker. Dat was een goed begin van de dag!

plog1
Op naar Uden of all places haha! Ik kom regelmatig in Uden met mijn ouders en vind het er altijd heel gezellig. Toevallig kwamen we een hotelletje in de buurt tegen voor een goede prijs dus besloten we dat te boeken. Eerst natuurlijk even wat drinken en lunchen. Als je in Uden bent moet je echt gaan lunchen bij Pure, heerlijk!

plog2
Outfit of the day! Even snel een foto gemaakt van wat ik droeg die dag voor ik een hele berg kleding ging passen bij Vila. Uiteindelijk heb ik best wel wat dingen gekocht maar die zien jullie later in deze plog.

plog3
Mijn marinier ♥, die tas gaat overal mee naartoe als we weggaan. Te handig want er past onwijs veel in (en hij is gewend heel veel kilo te sjouwen dus ik kan lekker alles erin proppen wat ik wil haha). Het hotel (Even Resort Hotel Uden) was helemaal vernieuwd en we waren dan ook blij verrast met onze kamer. Alles lekker nieuw en ruim maar toch ook heel gezellig en knus. Het hotel staat midden in de natuur en is dichtbij het centrum van Uden. Echt heerlijk om er even tussenuit te gaan.

plog4
Kijk dan hoe leuk! De kamer bestond eigenlijk uit één ruimte. Het hoofdbord van het bed was eigenlijk een soort scheidingswand en aan de andere kant was de badkamer. De douche en het toilet zaten naast elkaar en je kon met een glazen schuifdeur kiezen welke kant je afsloot. Van alle gemakken voorzien. En het bed was echt heerlijk groot en lekker zacht.

plog5
Oeps! Ik kocht bij Vila een nieuwe winterjas, nieuwe sjaal en twee nieuwe jurkjes. Allemaal heel erg blij mee! Eindelijk weer wat meer kleur in mijn garderobe.

plog6
Volgende week hebben we een Turkse bruiloft en ik ga het roze/nude satijnen jurkje aan doen. Het is supermooi afgewerkt met een broderie randje en een wat lagere rug. Met een panty en hakken moet dat mijn outfit worden! Na het uitgebreid passen van al mijn nieuwe kleding was het tijd om te make-uppen! Het Zoeva Cacao Blend palette blijf ik heel graag gebruiken.

plog7
Ready to go! Dit velvet topje (Costes) en rokje (plaatselijk winkeltje) zijn ook nieuw en kocht ik vorige week. Niet onze beste foto, maar ready to go naar ons favoriete restaurant voor een lang avondje tafelen.

plog8
Namelijk ’t Zusje! Het zit tegenwoordig op best wel wat plekjes maar het begon allemaal in Uden. Daar zitten inmiddels twee grote vestigingen naast elkaar en wij hadden een tafeltje bij ’t Zusje Twin gereserveerd. Zoals in alle Zusjes waar ik ben geweest (Tilburg, Scheveningen, Uden) zag het er weer heel leuk, gezellig en sfeervol uit!

Plog9
Je kunt uit enorm veel gerechtjes kiezen maar stiekem begin ik altijd met hetzelfde. Een geitenkaasje met spek en meloen met ham én een lekkere chardonnay: echt genieten! Daarna genoot ik nog van een aantal favorieten zoals ossenhaas puntjes, knoflook/kruidenchampignons, mozzarella sticks, gamba’s en meer. Ook de toetjes zijn bij ’t Zusje té lekker. Ik koos o.a. voor het seizoensdessertje met vanille ijs, wafel en warme kersen en de Oreo/karamel cheesecake. Voor de kenners: natuurlijk heb ik ook de Bastogne parfait niet overgeslagen.

plog10
We hebben echt heel lang zitten tafelen en pas rond half 11 waren we weer terug in het hotel. De volgende ochtend was het tijd voor een hotelontbijtje! Op de één of andere manier had ik een klein en simpel ontbijt verwacht maar niets was minder waar. Wat hebben wij zitten genieten zeg. Het zag er allemaal top uit, zowel het eten als het restaurant en de keuze en de service was super. Natuurlijk weer teveel gegeten, maar dat hoort er een beetje bij in een hotel!

plog11
Dit was nog maar een klein gedeelte van al het lekkers! Echt een aanrader. Helaas was het daarna al weer tijd om te vertrekken. Nogmaals écht een aanrader dit hotel voor als je er even lekker tussenuit wil!

plog12
We reden even door naar Oisterwijk en dronken een kopje thee in het restaurant van mijn schoonbroer en -zus. Daarna maakten we nog even een fijne wandeling over De Lind. Oisterwijk is mooooi!

Daarna gingen we lekker naar huis. We haalden nog wat boodschapjes en ploften met soep, stokbroodjes met carpaccio, wijntjes en allerlei ander lekkers op de bank. We hielden een marathon ‘Orange is the new black’ en bleven veel te lang op de bank relaxen. Ook speelden we nog een vragenspelletje waarvan je er héél veel op internet kunt vinden, super leuk en gezellig om te doen.

Zondag sliepen we lekker uit, ging ik bloggen en lekker sporten en daarna aten we gezellig een broodje in de lunchroom waar mijn lieve vriendin Kim werkt. Daarna vermaakten we ons de rest van de dag met huishoudelijke klusjes, koken, series en films kijken en thee drinken: een echte zondag dus!

20 thoughts on “Plog: Weekendje weg (+ mini shoplog)”

  1. Wat heerlijk om een weekendje weg te gaan! Echt lekker om dat af en toe te doen. Het maakt dan niet uit of je ver weg gaat of dichtbij huis, je bent er even uit! Het hotel ziet er ook echt goed uit x

  2. Wat heerlijk zo’n weekendje weg samen! Het hotel ziet er ook zo leuk en gezellig uit. En als je dan ook nog slaagt voor leuke aankopen, is zo’n weekend al helemaal geweldig 🙂 Gave dingen heb je gekocht! En yay voor gekleurde jurkjes! Ideaal trouwens, een vriend die zoveel kilo’s op zijn rug kan dragen 😉

  3. Plogjes vind ik altijd zo leuk, net of je er een beetje bij bent! Ik heb zelf ook vrijwel geen geduld om vlogs te kijken, foto’s vind ik altijd leuker! Wat een super mooie jurkjes zeg, en dat gestippelde blousje vind ik ook té leuk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *