Fashion Shopping

Shoplog: Black Friday

valentinotas

Vorige week deelde ik mijn Black Friday 2018 wishlist, natuurlijk kon ik het niet laten een aantal dingen ook echt te kopen. Daarnaast heb ik ook nog wat extra dingen gekocht die ik natuurlijk aan jullie wil laten zien. Ik heb zowel online als offline geshopt en ik heb het ook niet alleen bij fashion gehouden. Ik heb ook wat beautyproducten en dingetjes voor mijn huis gekocht en die laat ik vandaag allemaal aan jullie zien!

image00001

image00003

Allereerst het leuke kerstboom kaarsje en het roze velvet fotolijstje. Afgelopen weekend ben ik naar de Margriet Winterfair geweest met mijn moeder. Dat was echt ontzettend leuk en ze hadden ook nog eens hele leuke dingen. Deze items kocht ik bij de stand van, jawel, Kik. Ik weet niet of jullie deze Duitse keten kennen, maar het is allemaal erg goedkoop en je moet goed kijken om leuke spulletjes te vinden, maar ze hebben ze zeker! Bij HEMA kocht ik de ”All Eyes On You” planner. Een leuke planner met tabladen waardoor je van alles bij kunt houden.

image00002

Hier ben ik denk ik het meest blij mee! Ik zag deze tas bij Romy in een wat groter formaat en toen ik erachter kwam dat er ook een wat kleinere was, was ik om! Ik was namelijk op zoek naar een wat kleinere tas en deze is perfect! Ik zag hem bij Omoda met 20% Black Friday korting en ik had ook nog een cadeaubon van  €50,00 dus dat kwam helemaal goed uit. De tas is van Valentino en is van zwart leer en gouden hardware, het hartje maakt het voor mij af!

image00004

Scrunchies! Ik had er al een aantal op AliExpress besteld die allemaal te klein waren, omdat ik erg dik haar heb. Na een aantal keer had ik wel een goede score, namelijk deze drie! Ze zijn van zwart, beige en roze velvet en zijn perfect. Ik draag ze ook af en toe als armbandje!

image00005

Warme wantjes! Ik heb al van veel van mijn mannelijke collega’s op de sportschool gehoord dat ze ze meer dan verschrikkelijk vinden, maar ik ben er helemaal blij mee. Ze zijn zacht, warm en ik vind ze ook nog eens heel leuk. Gekocht bij Pieces met 20% korting.

image00006
image00007

Yesss, de kerstboom van mijn lijstje. Ik kocht hem bij Casa met 20% korting. Ik ben er zo blij mee dat ik hem meteen heb opgezet. Ik heb hem ook meteen versierd met witte en rosé gouden ballen. Tikkeltje kitsch misschien, maar ik ben er ontzettend blij mee.

image00008

En wat beautyspulletjes! Op de Margriet Winterfair kocht ik twee Amandelproducten van Weleda, namelijk reinigingsmelk en een crème. Hierop kreeg ik maar liefst 50% korting. Ook kocht ik Anastasia Beverly Hills Dipbrow. Deze kocht ik bij Douglas met 20% korting.

image00010

Een nieuwe winterjas! Het is een fake fur jas in donkergroen, ik ben er super blij mee en hij is ook nog eens lekker warm. Hij is van Vila en ik kocht hem bij Le Ballon met 20% korting.

image00012

Ook deze Nike trui stond op mijn lijstje. Naast deze trui bestelde ik ook nog fitnessschoenen. Allebei erg blij mee! Hierop kreeg ik maar liefst 30% korting.

image00013
image00014

Nog een jas! Ook al zo blij mee. Deze kocht ik ook op de Winterfair. Hierop kreeg ik €5,00 korting.

image00015

Deze blouse van Typical Jill vind ik super leuk! Hij heeft sterretjes én panterprint. Je kunt het sjaaltje wat je ernaast ziet als een strik om je nek gebruiken. Deze kun je aan de achterkant van de blouse vastmaken. Deze kocht ik ook met 20% korting bij Le Ballon.

image00017
image00018

Glitter! De feestdagen staan natuurlijk voor de deur dus dit glittertruitje kwam als geroepen! Ik kocht hem bij H&M met 20% korting.

Wat hebben jullie geshopt?

14 Replies to “Shoplog: Black Friday”

  1. Je hebt echt veel mooie dingen bij elkaar geshopt! Wat een mooie kerstboom! Een tikkeltje kitsch mag best, toch? 🙂 Ik vind vooral de groene jas prachtig en kan me voorstellen dat die ook heerlijk zit. En dat Valentino-tasje is ook zo mooi.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.