Verjaardagsplog

Happiness Simone's life

Afgelopen zaterdag was ik jarig en werd ik 24 jaar! Uiteindelijk werd het een soort van verjaardagsweekend waar ik echt onwijs van genoten heb. Ik denk dat ik nog nooit zo’n fijne en leuke verjaardag heb gehad. Ik heb gewoon alles gedaan wat ik leuk vind en natuurlijk heb ik daar foto’s van gemaakt. Bij een verjaardag horen natuurlijk ook cadeautjes. Deze zie je kort voorbij komen, maar ik laat ze donderdag nog eens goed aan jullie zien!

Misschien valt het jullie al op dat ik nieuwe blogdagen heb. In combinatie met mijn fulltime baan, waren drie updates per week gewoonweg vaak teveel. Ik heb er nu voor gekozen om elke dinsdag en donderdag een nieuw artikel online te zetten!

IMG_1469

Mijn verjaardag begon al helemaal super. Samen met mijn vriend ging ik vrijdagavond naar de bioscoop. De film ‘Molly’s Game’ viel een beetje tegen en duurde lang, maar ik vind de bioscoop áltijd leuk, ongeacht de film. Na de film gingen we snel naar huis waar deze heerlijke gebakjes op ons wachtten. Kennen jullie Robèrt van Heel Holland Bakt? Nou, die heeft dus een bakkerij / patisserie in Oisterwijk en laat ik daar nu net dichtbij werken! Ik nam een ‘Tarte Citron’ en een ‘White Princess’ mee. Deze aten we om 00:45 uur nog even lekker op haha!

IMG_1478
IMG_1480
IMG_1482
En toen kreeg ik mijn cadeautje! Waaaaauw! Een prachtige Pandora ring! In mijn artikel van aankomende donderdag kun je hem nog veel beter zien. De ring heeft namelijk een bijzonder detail!

IMG_1491

Helemaal blij (en moe haha)!
IMG_1495
02_CA4916_EE85_41_BD_A12_F_A00_B0223912_C

De volgende ochtend trof ik dit aan! Dat is nog eens leuk wakker worden. Echt super lief en het zag er allemaal zo mooi uit.

2_E9_F7_EC0_A3_B3_4061_8_EAD_C57_AB6_F71_F3_E
Meteen even een fotootje maken van de leuke ballonnen, roosjes en mijn ring.

IMG_1504
Hierna gingen we boodschapjes halen (lees: nog meer taart) en een rondje hardlopen. Daarna lekker douchen en me klaarmaken! Ik trok mijn nieuwe JOSH V trui aan, ook heel blij mee!

IMG_1505
Toen kwam de postbode! Een lief kaartje van vriendinnetje Isabelle viel op de mat. Zo leuk, echte post!

IMG_1506
En toen kwamen mijn ouders langs met dit superleuke kaartje en ook een prachtige Pandora ring. Ook deze zien jullie donderdag beter!

IMG_1511
Er kwamen ook nog een oom en tante langs die ons appartement nog niet gezien hadden! Ik vierde het eigenlijk niet, maar het was toch wel heel gezellig! Na een taartje nog wat andere typische verjaardagssnacks eten haha.

IMG_1514
Aan het einde van de middag was iedereen weer weg en was het tijd om te ontspannen. Ik ging lekker in bad met een Lush bruisbal. Er stond namelijk nog iets leuks op de planning! Na het badderen maakte ik me op. Deze Bobbi Brown Shimmer Brick kreeg ik vorig jaar voor mijn verjaardag en gebruik ik nog steeds met heel veel plezier!

IMG_1515
Haar en make-up klaar! Hier moest ik alleen nog een jurkje uitzoeken om aan te doen.

IMG_1521
Op naar Masal! In de zomer aten we hier al eens en toen waren we al zeer te spreken over dit Turkse restaurant in Tilburg!

IMG_1526
Eerst even proosten..
IMG_1527
IMG_1528
IMG_1531
IMG_1541
IMG_1543

… en daarna genieten van heerlijk Turks eten en afsluiten met Turkse thee! Het jurkje wat ik droeg kreeg ik ook vorig jaar voor mijn verjaardag, toevallig hé!

IMG_1544
Daarna keken we nog een filmpje thuis en omdat ik zin had om in de woonkamer te slapen verplaatsen we gewoon het hele matras haha!

Wat een fijne verjaardag was dit!

30 thoughts on “Verjaardagsplog”

  1. Wat heb je een heerlijke verjaardag gehad; ik hoop dat ik je al wel gefeliciteerd hebt (druk leven lees ik soms blogs pas een paar dagen later) en anders alsnog van harte gefeliciteerd <3 En wat straal je op je foto's mop <3

  2. Wat een super lieve en mooie foto van jullie, eentje om te koesteren. En wat een stijlvol en lief ontbijtje, wat een lieve mannen hebben wij toch hè! Vooral leuk dat jouw yoghurtje helemaal gestyled is met aardbeien in een kringetje en in dat andere bakje is het er maar een beetje random ingegooid (wat ik zelf overigens ook altijd doe hihihihihi). IK KAN ZO GENIETEN VAN DAT SOORT DETAILS;-)

  3. Wat een fijne en chille verjaardag! Ik ken het Turkse restaurant uit Tilburg niet, maar lijkt me zeker de moeite om eens heen te gaan, thanks voor de tip! Ben je wel al eens bij Sarban geweest?

  4. Nog van harte! Wat een lief ontbijtje, heel attent!
    En mooi cadeau’s, prachtige ring!
    Wat grappig, vroeger legde een een vriendje en ik vaak ook het matras in de kamer om films te gaan kijken 🙂

  5. Alsnog heel erg gefeliciteerd met je verjaardag meis! Volgens mij heb je inderdaad een heel leuk weekend gehad, wat superlief dat je die ring kreeg en wat heeft je vriend de tafel mooi gedekt! Jullie Turkse eten ziet er trouwens ook heerlijk uit. Malou x

  6. Ah, zo te zien ben je lekker verwend op je verjaardag! Die foto van jullie saampjes is super schattig! Stiekem moest ik ook wel een beetje lachen om de “Tarte Citron” haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *