Simone's life

Welkom op mijn nieuwe blog

Hi there!

Al tijden zat het te kriebelen om te starten met een nieuwe blog. Sinds mijn laatste blog (Life of Simone), is mijn enthousiasme rondom het bloggen eigenlijk nooit helemaal weggegaan. Het probleem was dat ik niet zo goed wist wat ik wilde met mijn blog, dat ik weinig tijd had, weinig tijd maakte én dat ik mijzelf niet goed genoeg vond.

Inmiddels heb ik ruimschoots de tijd en rust gevonden (ondanks dat ik fulltime werk) om weer opnieuw te beginnen. Ik heb heel lang nagedacht over een naam en ben tot de conclusie gekomen dat ik me niet aan één onderwerp wil vastpinnen. Ik heb dan ook gekozen voor mijn eigen naam, omdat die wat ik ook doe, post en meemaak altijd hetzelfde zal blijven.

Wat je, in ieder geval voorlopig, zult gaan vinden op mijn blog zijn veel lifestyle gerelateerde artikelen die altijd voor een klein of groot deel gerelateerd zullen zijn aan geluk. Ik ben van mening dat je geluk voor een deel zelf kunt maken.

Ik ga gauw aan de slag met een heleboel artikelen om de blog mee te vullen en dan hoop ik dat jullie ze met veel plezier zullen lezen.
– Simone
Follow my blog with Bloglovin

7 Replies to “Welkom op mijn nieuwe blog”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.