Beauty

Beauty: 5 favorieten van november

Naast een persoonlijke update met foto’s van mijn maand heb ik nog een maandelijks terugkerend artikel. Elke maand laat ik mijn vijf beauty favorieten zien. Ik ben gek op het uitproberen van nieuwe producten en koop dan ook elke maand wel een aantal nieuwe dingen. In deze update kun je nieuwkomers vinden, maar ook ‘olden goldies’ die ik weer heb herontdekt. Wie weet haal jij er ook een nieuwe favoriet uit!

Foto_02_12_17_09_50_31

1. Essence Fresh & Fit  foundation in 20 Fresh Nude // €4,99 // Te koop bij o.a. Kruidvat
De fijnste budgetfoundation in tijden! Een vrij vloeibare, luchtige foundation die niet uitdroogt maar juist helpt de huid te hydrateren. Mijn huid blijft gedurende de dag soepel en de foundation blijft (zeker in combinatie met de primer) de hele dag goed op zijn plek. Wel poeder ik hem onder de ogen, bij de neus en op de kin even af. Pluspunt is ook dat de foundation in erg lichte kleuren te krijgen is. Ik ben vrij bleek en heb niet eens de lichtste kleur hoeven kopen!

2. Essence Fresh & Fit primer // €3,59 // Te koop bij o.a. Kruidvat
Yes, een fijne budgetprimer die in Nederland te koop is! Deze primer hoort dus bij de foundation, maar kun je natuurlijk ook gewoon los gebruiken. De primer is vrij dun en smeert goed uit. Het is een soort van dagcrème substantie. Er zit een kleine shimmer in, wat moet zorgen voor een frisse oogopslag. Ik meng de primer graag met mijn dagcrème en laat dit vervolgens goed intrekken. Als ik hierna de bijpassende foundation gebruik, krijg ik een heel mooi effect.

3. P2 blush // Prijs onbekend // Helaas limited edition, maar gekocht bij DM in Duitsland
Deze blush was helemaal achterin mijn la verdwenen waardoor ik hem was vergeten. Eeuwig zonde! Want wat is ie MOOI! Ik ben helemaal weg van de kleur, roze met een mauve ondertoon. Ook de verpakking en de ‘swirl’ in de blush vind ik erg mooi. Helaas was het een limited edition koopje bij de DM in Duitsland, maar P2 brengt heel vaak mooie collecties uit. Ben je in Duitsland? Neem dan zeker een kijkje!

4. Alverde gezichtsolie // €2,95 // Alleen te koop in Duitsland, o.a. bij DM
Weer een Duitsland koopje waar ik hélemaal gek op ben. Ik heb een héle droge gezichtshuid. Op sommige plekjes heb ik zelfs eczeem. Daarvoor heb ik hormoonzalf van de dokter, maar die mag ik niet langer dan 5 dagen achter elkaar gebruiken én is erg slecht voor de huid. Ik heb ontdekt dat deze olie mijn huid heerlijk soepel houdt waardoor ik niet zo’n last heb van de eczeem. Ook zorgt het ervoor dat mijn huid gehydrateerd wordt en blijft. Ik gebruik deze olie graag na mijn nachtcrème, als extra rijke voeding.

5. MAC Faux // €19,50 // O.a. te koop bij Douglas, Bijenkorf en de MAC stores
Tja, wat moet ik hier nog meer over zeggen! Ik ben gek op deze kleur. Ik heb hem nu al drie jaar, deze versie van Faux maar elk najaar komt hij weer uit de kast. Er gaat bijna geen ochtend voorbij zonder dat ik Faux op mijn lippen smeer. Het blijft echt een aanrader en ik doe er dus al ontzettend lang mee!

Foto_02_12_17_09_50_55

Q: Wat waren jouw beauty favorieten in november?

13 Replies to “Beauty: 5 favorieten van november”

  1. Wat slecht dat ik faux nog niet in mijn collectie heb! Maar eerlijk weet ik ook njet of die mij staat! Ik ga het eens bekijken in de winkel! Leuke tips! Ik hou het kwa foundation lekker bij mijn estee lauder! Haha

    Liefsss

  2. Mooie producten allemaal! Faux heb ik ook maar op een of andere manier vind ik hem toch iets te licht voor mij. Wel heb ik van Loreal de kleur Erotique, een beetje rood/bruin achtig is die en dat is wel echt een favoriet 🙂

  3. MAC Faux staat nog zo hoog op mijn wishlist! Echt een prachtige kleur die overal bij past! Ik ben ook erg benieuwd naar de foundation van Essence, klinkt echt als de perfecte lichte foundation!

  4. Oeh, ik ben heel benieuwd naar zowel de foundation en de primer. Vervelend he dat eczeem, ik heb het nu in mijn hals zitten, bah bah. Afgelopen maandag toch maar even mee naar de dokter geweest en ik heb ook van die hormoonzalf gekregen. Gelukkig werkt dat wel heel snel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.